Tiskovno sporočilo AŠZ Jadran

Na prvi uradni seji Jadrana so se (v ponedeljek, 2. julija 2018) zbrali novi člani odbora in definirali vloge, ki jih bodo opravljali v prvem triletnem mandatu. Imenovana je bila predsednica Ivana Milič, ki je predstavila nove člane izvršnega odbora ter predstavila cilje projekta.
Novi odbor bo deloval na dveh sektorjih in sicer na tehničnem in vodstvenem administrativnem. Za podpredsednika je bil imenovan Jan Gregori, ki je sprejel tudi funkcijo blagajnika. Vlogo tajnika bo opravljal Gregor Peric, medtem ko bo Andrej Vremec še vedno koordinator mladinskega sektorja in športni direktor. Ostali odborniki Paolo Busan, Erika Ferluga, Boris Vitez, Marko Zidarič in Kristina Žerjal, pa bodo krili ostale funkcije.
AŠZ Jadran bo, kot običajno, sledil tehničnim smernicam, ki bodo vključevale sodelovanje in podpiranje dela na mladinskem področju pri matičnih društvih ter sodelovanja s šolami in popestritev poletnih aktivnostih.
Na seji so bili prisotni predsedniki matičnih društev Kontovel, Sokol, Breg in Dom, ki so novemu odboru čestitali in zaželeli veliko uspeha.

Briščiki (Trst); košarka - C-liga gold; Ivana Milič