NABREŽINA – V petek, 6. julija, se je zaključil Kamp Volley Manià 2018, ki ga je  priredila komisija za odbojko ZSŠDI – Trst, v sodelovanju z vsemi slovenskimi odbojkarskimi društvi na Tržaškem. Kamp se je začel 25. junija 2018.
Kampa se je udeležilo v dveh izmenah skoraj 80 otrok.  Na zaključnem prazniku je bil na vrsti ob prigrizku in pijači tudi program. Najbolj pogumni  starši so se preizkusili na tekmi proti trenerjem – slednji so igrali v dresih, ki jih je v letih oblekel Loris Manià v A ligi. Nato so tudi otroci prišli na svoj račun in odigrali tekmo s starši in to s prav posebno žogo-lubenico-velikanko. Škoda, da se je nato zgrnil pravi naliv, ki pa vsekakor ni skvaril dobrega vzdušja, saj so se udeleženci premaknili v šotor in tam pogledali slike, ki so nastale v obdobju kampa. Potekal je tudi srečolov, kjer so najbolj srečni zmagali kolo, majico Lorisa Maniaja, ali žogo z njegovim podpisom.
Zahvala gre zato tudi vsem, ki so prispevali k uspehu kampa, in to so: gostilna Valeria, Bar Kanarin, Minimax, Liverpool Pub 1914, Bunker, Studio dentistico Corrado, grafične storitve Pika, ​ZKB, Pohištvo Kralj,  Salone I Parrucchieri di Viale Miramare, Laurenti Di Stigliani, Trgovina Kosmina, Start sport in ZSŠDI.

Kamp Volleymania'

foto Lako in Martin Maver