V tej rubriki prosimo obiskovalce naše spletne strani www.slosport.org, da bi nam pisali po e-mail, kdo je na sliki, kje in kdaj je bila slika posneta. V zalogi imamo namreč ogromno slik, za katere imamo le skope podatke. Za nekatere razpolagamo le z letnico (brez točnega datuma), za druge le z navedbo prizorišča, za nekatere pa ni sploh nobenega podatka.
Prepričani smo, da tudi sami večine teh slik nimate in da se boste na teh prvič (in z začudenjem) prepoznali. Zato vas še enkrat prosimo, da nam čim prej pišete.
Hvala za sodelovanje

Slika št. 98 (13. aprila 2018)

IMG_7359

Na hrbrni strani te slike piše samo: “Zgonik, 13.1970, Kras – Dom”

Manjkajoči podatki: za katero prvenstvo ali prijateljsko tekmo gre in predvsem kdo so na sliki

Vaši odgovori

Mojca Visintin, ki se ji iskreno zahvaljujemo, nam je poslala naslednji majl: “Dober dan, na sliki,  punca na sredini je moja mama Vilma Širca. Ne znamo, kdaj je bila slikana,  ampak nekatere punce na sliki so: druga iz leve na desno je Darja Kobal,  potem moja mama Vilma Širca in naslednja je Sonja Milič.  Pozdrav, Mojca Visintin.”

Loredana Prinčič, ki se ji iskreno zahvaljujemo, nam je poslala naslednji majl: “Prva levo jaz, Loredana Prinčič in zadnja desno moja dvojčica Daria Prinčič”.

Po facebooku

Boris Prinčič : Daria Prinčič, Daria Kobal, Vilma Širca, Sonja Milič in Loredana Prinčič. Vir: Vili Prinčič

Erika Škerl: Druga z leve je Daria Kobal

->prejšne foto rubrike