Kolesarstvo: Daniel Skerl niza zmage

Openski kolesar Daniel Skerl, ki tekmuje za tržaško sekcijo  kolesarskega kluba Cycling Team Friuli se v kategorji naraščajnikov vse bolj uveljavlja. V zadnjem mesecu je na Top Class dirkah kar trikrat zmagal, enkrat pa je osvojil drugo mesto. Naj omenimo, da bo Skerl v nedeljo, 17. junija, nastopil na deželni dirki na Kohišču pri Nabrežini, ki jo organziara Cycling Team Friuli.

Košarka: Anni Turel spodletelo v četrtfinalu

Naša košarkarica Anna Turel, ki igra za tržaško Futurosa, je na državnem prvenstvu za kategorijo under 16 izpadla v četrfinalu. Tržašla ekipa je visoko izgubila proti Mirabellu s 50:82. Skoraj polovico točk Futurose (23) je dosegla Turelova, kar pa ni nič pomagalo, da bi lahko igralke tržaške ekipe presenetile močne nastprnice. Anna Turel je bila  na vseh tekmah med najboljpimji, če ne najboljša pri Futurosi.

Nogomet: David Colja brez D-lige

Lumignacco, pri katerem igra tudi naš nogometaš David Colja, je izgubil odločilno srečanje play-offa za prestop iz elitne v D-ligo. Lumignacco je namreč izgubil po podaljških z 2:3 proti ekipi Calvina Sport. Colja je stopil na igrišče v drugem podaljšku. V taboru Lumignacca imajo marsikaj reči na račun sojenja, ki jim je bilo po njihovem mnenju vse prej kot naklonjeno.

David Colja
David Colja
Anna Turel
Anna Turel