GORICA –  Šolsko leto 2017/2018 se že skoraj bliža koncu. Dobra dva meseca dela pa bomo zaključili tudi to sezono Športnega združenja Olympia.
In čeprav je za konec šolskega leta v mesecu maju predvidena tradicionalna zaključna telovadna akademija, so se v ponedeljek, 26. marca v telovadnici AŠZ Olympia zbrali vsi najmlajši predšolski otroci skupine gymplay, vse ritmičarke, vsi orodni telovadci in show dance skupina ter staršem in prijateljem pripravili telovadno akademijo – »Velikonočni prikaz dela« – enourni program, ki je obsegal 12 povsem novih točk in okrog 60 nastopajočih.
Najmlajši otroci »Gymplay« skupine so prisotnim z dolgim poligonom pokazali nove naučene se elemente. Po pozdravu športnega direktorja Andreja Vogriča je nastopila  Karolina Vizintin s prozornim balonom. Mlajša skupina ritmičark je prikazala vajo s trakovi, starejše ritmičarke pa sta trenerki tokrat razdelili v tri skupine: Karin, Tereza, Michelle, Eleonora in Veronika so prisotnim pokazale točko s petimi trakovi, četvorka Ilaria, Sofija, Bea in Darja pa točko žoga in trak.
Tretja skupina – Dark trio (Lucia, Anja in Sara), pa je nastop zaključila s točko žoga in dva trakova. Vse ritmičarke so nastopile na razne glasbene verzije iz filmov oz. musikalov »Romeo & Juliet«.
Orodni telovadci razdeljeni v mlajšo in starejšo skupino so pripravili telovadni poligon, parter, preskok  in kanwas .
Show dance skupina pa  se je predstavila s dvema točkama (Katchi in Despacito).
Program je seveda trud trenerjev in vaditeljev AŠZ Olympia: Marije Jussa, Damijane Češčut, Roka Komela, Mihce in Andreja Janežiča. Vsemu temu so seveda pripomogli še odborniki društva kot vedno v sodelovanju s ZSŠDI-jem. Vsem prisotnim je predsednik društva Mihael Corsi podaril Velikonočnega zajčka iz čokolade.
Slike si je seveda mogoče ogledati tudi na facebook strani Sz Olympia gym & dance.