Slovenščina
Italiano
Slovenščina
English
Iskalnik

Opčine; košarkarski kamp Športne šole Polet/Kontovel: s tretjo izmeno konec uspešnega tečaja

OPČINE – V Prosvetnem domu na Opčinah se je s tretjo izmeno končal tritedenskega košarkarskega kampa, ki sta ga priredila Športna šola Polet/Kontovel in ZSŠDI.
Koordinatorja kampa sta bila Jana Croselli in Damjan Košuta, ki so jima v prvi izmeni pomagali vaditelji Nastja Daneu, Daniel Švab in Mara Vremec, v drugi izmeni sta pomagala Daniel Švab in Marina Taučer, v tretji pa Martina Daneu in Daniel Švab.

Prva izmena

Prva izmena se je začela v ponedeljek, 16. in se je končala v petek, 20. julija 2018. Udeležilo se jo je 30 tečajnikov.
Poleg osvajanja košarkarskih elementov so mladi tečajniki in tečajnice imeli na voljo še druge igre: namizni tenis, pikado, vodene igre, izlete v naravo, igrala in drugo. Otroke je med tednom obiskal Jadranov košarkar Simon Cettolo, v petek pa je ob zaključnem dnevu razveselil tečajnike obisk Skokice.

Druga izmena

Druga izmena se je začla v ponedeljek, 23. in se je končala v petek, 27. julija. Kampa se je udeležilo 20 tečajnikov in tečajnic. V glavnem je bil program podoben tistemu iz prve izmene. Med tednom je otorke obiskal Jadranov košarkar Saša Malalan. Zadnji dan (v petek) je tečajnike osrečil obisk Skokice.

Tretja izmena

Tretja izmena je potekala od 30. julija do 3. avgusta 2018. Tretje in zadnje izmene se je udeležilo 25 tečajnikov. Gost kampa je bil Borov in Jadranov košarkar Samuel Zidarič.
Na koncu tečaja je bilo ob prisotnosti taršev nagrajevanje. Nagrade in priznanja so prejeli prav vsi udeleženci kampa, od najbolj simpatičnega, dl najboljšega na tekmah KO, do najzvestejšega itd. Posebna priznanja so prejeli še avtorji najlepših likovnih izdelkov.

bty

Foto ZSŠDI, Lako