KOPER – Predsednik ZSŠDI-ja Ivan Peterlin se je, žal, srečal na odbojkarskem igrišču z zelo trdovratnim nasprotnikom, proti kateremu se bori z vso svojo močjo, da ga bo prej ali slej premagal in ga potisnil na dno lestvice. Za sedaj je v prednosti enega seta. Kako pa se dvoboj nadaljuje, to je povedal v živo v ponedeljek, 8. oktobra 2018 na televiziji Koper v oddaji Športel. Ob njem  pa je sedel odbojkar Loris Manià, ki je po dolgi karieri v italijanski A-ligi,  pristopil k Slogi, da bi svoje izkušnje delil z mladimi silami in da bi bil v članski ekipi končno “libero”.
Terensko odgovornost si je prevzela sodelavka Stefania Beretta, ki je v spremstvu snemalca sledila nogometni tekmi Isontina – Zarja in košarkarjem Kontovela. V rubriki “V 60-tih sekundah” pa je potisnila v njo, eno  najbolj znanih športnih društev v tržaški pokrajini. Kako ji je to uspelo? Glejte nas.

-> link (video)

Na sliki spodaj: Ivan Peterlin med svojim posegom na predstavitvi Slovenski pozdrav Barkovljanki v Tržaškem knjižnem središču v sredo, 3. oktobra 2018

Trst - Tržaško knjižno središče, tiskovna konferenca
1810sportel8okt