Slovenščina
Italiano
Slovenščina
English
Iskalnik

Športel: v studiu predstavniki Shinkai cluba; pogovor z Maniajem, ki je odklonil ponudbe A-ligašev

KOPER – Prvo snidenje v oddaji Športel na televiziji Koper v letu 2019, ki je bilo na sporedu v ponedeljek, 7. januarja 2019 ob 18. uri, bodo obogatili naši “Angeli” Shinkai karate cluba. O organizacijskem  delu je spregovorila predsednica društva Erica Košuta, o delu na treningih je poročal tehnični vodja Sergij Štoka. O svojih rezultatih je pokramljala Mija Ukmar. Prava osvežitev kluba pa je bila Martina Budin, ki je svoje misli podala v studiu oddaje Športel.
Prva terenska prispevka pa sta bili sad sodelavke Jasmine Gruden, ki se je zasidrala v telovadnico pri Briščikih, kjer je bil na sporedu košarkarski derbi Kontovel – Breg in domači nastop zaletovk. Na koncu pa se je le sprostila, vsaj 60 sekund.

Loris Manià odklonil ponudbe A-ligašev

Med oddajo je voditelj Igor Malalan imel telefonski razgovor z našim odbojkarjem Lorisom Maniajem, ki je dejal, da je pred kratkim imel nekaj ponudb italijanskih A-ligašev. Kot libera so ga vabili k Latini, Sieni in S. Croceju (A-2), ponudbe pa je odklonil in še naprej ostaja pri Slogi kot igralec v C-ligi in trener mladnskih ekip.

-> video link

 

1901sportel7jan