GORICA –  Goriški Dom se je pred začetkom nove sezone v košarkarski promocijski ligi okrepil. Moštvu, ki ga bo vodil potrjeni trener Lucio Miani, se bodo pridružili trije izkušeni igralci. Prva poletna okrepitev je organizator igre Gianmaria Visintin (letnik 1981), ki je že nastopal za mladinske vrste Doma, s katerim je opravil krstni nastop v članskem moštvu, v sezoni 2001/02 je tudi oblekel dres Jadrana, ko je združena ekipa igrala v Gorici, nato pa je v glavnem igral v deželi v C1-ligi in C2-ligi.
Druga okrepitev je branilec Giovanni Rosso(1982), ki je za Dom že nastopal pred dvema sezonama, lani pa je igral za Goriziano v C-ligi silver.
Za goriško ekipo bo tudi igral 207 centimetrov visoki center Flaviano Dreas (1976), ki je v preteklih sezonah nastopal za Grado v D-ligi.
Omenjeni igralci se bodo pridružili potrjeni skupini fantov, ki so ekipo sestavljali v preteklih sezonah.

Mattia Salvi pri tržaški Almi

Perspektivni Domov košarkar Mattia Salvi (letnik 2003) je prstopil k tržaški Almi, kjer bo v sezoni 2018/19 igral v mladinski ekipi under 16. Za Mattio bo bližnja sezona zelo naporna, saj bo še naprej obiskoval znanstvenki licej Simona Gregorčiča, na treninge v Trst pa se bo vsak dan vozil z vlakom.