ŠTANDREŽ – Na nogometnem igrišču Juventine v Štandrežu  se že tretji teden odvija Pomladanski pokal nogometa za starostno kategorijo do 11 let. Turnir ki poteka v sodelovanju z ZSŠDI in je pri svoji 16. izvedbi, je letos deželnega značaja, kajti nekateri klubi iz Slovenije so odpovedali nastop zaradi težav z usklajevanjem datumov prvenstvenih tekem. Vseeno pa na turnirju sodeluje 12 kakovostnih ekip iz naše dežele. Prisotne so tudi tri naše ekipe in sicer Juventina, Sovodnje in Mladost.
Po prvem delu tekmovanja od naših ima najboljše izhodišče Juventina, ki se bo v četrtek in soboto borila za razvrstitev od 1. do 4. mesta. Sovodnje in Mladost, ki nastopata z mlajšimi igralci pa se bosta potegovali za razvrstitev od 9. do 12. mesta. Vsak tekmovalni dan nastopa vseh dvanajst ekip udeleženk tako, da je turnir prava priložnost za druženje in medsebojno spoznavanje otrok. Vse ekipe na turnirju bodo skupno odigrale 42 tekem (7 vsaka ekipa).
Po zaključku sobotnih tekem približno ob 20. uri bo potekalo nagrajevanje in družabnost s številnimi gosti in predstavniki iz upravnih in športnih krogov.
Standrez 16-05-2017 - Nogomet - Under 11 - Juventina - Pomladanski pokal

Foto Igor Tomasetig