VRHNIKA (Slovenija) – Prva prvenstvena tekma za skupinske sestave, ki je potekala na Vrhniki v soboto, 10. marca 2018, je Borovim ritmičarkam prinesla več dobrih rezultatov. Borove tekmovalke tudi letos tekmujejo v drugi skupini slovenskega državnega prvenstva.
Občinstvu so se najprej predstavile deklice v postavi Veronica Bello, Maria Beltrame, Gaja Delise, Silvia Fortuna, Ajda Korošic, Arina Sedmak in rezerva Sofia Vascotto, ki so tekmovano sestavo izvedle brez napak in tako zasedle odlično drugo mesto. Velja poudariti, da so dekleta prvič nastopila v kategoriji deklic: nekatere so bile v pretekli sezoni mlajše deklice, druge pa so sploh prvič stopile na tepih kot tekmovalke.
Sledilo je tekmovanje v kategoriji mladink in članic. S skupinsko sestavo brez rekvizita sta nastopili dve Borovi ekipi. Mladinke Katerina Antler, Nastja Ferluga, Lisa Mura, Alice Sancin, Catherine Jeremia Solomon in Veronika Starc Albi so opravile svoj krstni nastop v članski konkurenci in se med dvanajstimi ekipami povzpele na drugo stopničko. V isti kategoriji so bile članice Ana Cossutta, Maša Kocijančič, Karol Kovic, Vida Petaros, Neža Zobec in Mojca Žiberna pete.
Nazadnje so bile na vrsti kadetinje. Zaradi bolezni se ena ekipa tekme ni mogla udeležiti, Borove barve pa so vsekakor zastopale Marta Beltrame, Anja De Luisa, Lejla Hasan, Melanie Imperia, Linda Slavec, Tanja Versa in rezerva Sara Pieri, ki so bile med osmimi ekipami četrte.

Vrhnika (Slovenija) - gimnastika; ŠZ Bor