POSTOJNA – Skupina odbojkaric Zaleta, ki nastopa v prvenstvu U18 in prve divizije, se je udeležila zimskih priprav v Postojni in je nastopila na turnirju “Ljubljana Open”.
Priprave je organiziralo ZSŠDI in društva projekta Zalet. Priprav se je udeležilo 11 igralk, ki so intenzivno vadile pod taktirko Erika Calzija in Martina Maverja. V Postojni so punce trenirale dvakrat dnevno.
Nato se je ekipa podala v Ljubljano na 8. mednarodni turnir “Ljubljana Open”. Na njem je sodelovalo rekordnih 65 ekip iz sedmih evropskih držav: Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Hrvaške, Italije, Makedonije, Srbije in Slovenije.
Na turnirju je sodelovalo več kot 750 deklic v štirih starostnih kategorijah. Zalet je nastopil v kategoriji kadetinj. Ekipa je odigrala 5 tekem in se na koncu uvrstila na dobro 11. mesto. Igralke so imele krasno priložnost za igranje, spoprijateljevanje in druženje  z ekipami iz drugih držav.

Izidi tekem

ŽOK Šentvid Ljubljana II – OK Zalet 0:2
OK Zalet – ŽOK Domžale 1:2
OK Dubočica – OK Zalet 2:0
OK Zalet – ATK Grosuplje 2:0
Luka Koper – OK Zalet 2:0

Postava Zaleta: Ciuch Anna, Furlan Alja, Grilanc Maja, Gruden Neža, Hussu Tina, Lovriha Nika, Marochini Tereza, Pitacco Sara, Radina Giorgia, Stergonsek Martina. Trenerja Martin Maver in Erik Calzi.

odbojka Zalet: priprave v Postojni

Foto OK Zalet